ИСТОРИЯТА НА TORFELLINI


Имало едно време швейцарска рецепта за шоколад, която събирала в себе си натурални съставки, старание, прецизност и отдаденост. Натуралните съставки били толкова автентични, че създавали вкус, който дълго се помнел от хората. Старанието било толкова усърдно, че успявало по неповторим начин да създаде магична симбиоза между съставките. Прецизността помагала на Старанието да не сбърка тяхното съотношение, а Отдадеността се грижела за това те да носят специална емоция на хората, опитали шоколада.  

Наричали тази рецепта магична, защото мекият и кадифен вкус успявал по фин начин да пренесе всеки, който я опита, в състояние на истинско блаженство. Как се появила рецептата ли?

В малка швейцарска провинция живеел изкусен Майстор на шоколада, който познавал силния аромат на какаото и истинския вкус на млякото и маслото. С огромно внимание и старание той смесвал тези съставки, знаейки, че прецизното им съотношение и отдаденост раждат магичен вкус. Сред шедьоврите, които създавал, имал специален продукт, неповторимо постижение, което знатните хора наричали “трофей”. Този шоколад бил единствен по рода си. Това бил шоколад с неповторим вкус!

Години наред Майсторът грижливо пазел тайната рецепта, чрез която доставял истинска наслада на най-изтънчените ценители на шоколада. Стигнало се до там, че тя се превърнала в апетитна хапка за влиятелни  хора, които искали да бъдат единствените, притежаващи магичната тайна, които започнали да предлагат различни възнаграждения за нея. Всеки отказ на Майстора на шоколада обаче усилвал желанието им за притежание. Историята разказва, че за да опази рецептата, той я разделил на 5 части, които скрил на 5 неизвестни никому места. Дълго време се носела легендата за магичния вкус и много хора се опитвали да съберат парчетата и сътворят магията отново. Неповторимият вкус на шоколада обаче се видоизменял, губел своето вълшебство и постепенно бил забравен. Появили се различни вариации на рецептата, които и до ден днешен се опитват да възродят автентичността на вкуса, но безуспешно!

Днес, много години по-късно, в преследване на легендата, нова група Майстори на шоколада успяха да съберат отново автентичната рецепта на швейцарския трофей! Те я нарекли “магия в буркан….” Сега тя е отново цяла и готова да промени представите до момента за вкусът на шоколада! Силният аромат и истински вкус на какаото, млякото и маслото оживяват по неповторим начин и следват точното съотношение на някогашният неповторим Майстор на шоколада.

Сега тази магия е скрита в едно единствено бурканче… Torfellini, magic in jar...

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки.