Torfellini е финалист в конкурсът Forbes Business Awards 2018

Dec/ 9/2018

Torfellini е финалист в конкурсът Forbes Business Awards 2018

Torfellini е сред финалистите в конкурсът Forbes Business Awards 2018 в категория - качество на стоките!

http://www.forbesbusinessawards.bg/finalists

Общо 80 компании с различен профил и мащаби кандидатстваха за призовото място в 8-ия годишен конкурс на Forbes България.
Сред кандидатите имаше както световно известни компании от бранша на самолетните превози, платежните услуги и разработването на софтуерни решения, така и стартиращи компании от сектора на приготвянето и доставката на храни, приключенския туризъм и обученията.
Най-голяма беше конкуренцията в категория Развитие на бизнеса, където за призовите места се състезаваха 26 компании.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

СЪБИТИЯ

СЪБИТИЯ

Torfellini е финалист в конкурсът Forbes Business Awards 2018

Torfellini е финалинст в конкурсът Forbes Business Awards 2018

Torfellini е сред финалистите в конкурсът Forbes Business Awards 2018 в категория - качество на стоките!http://www.forbesbusinessawards.bg/finalistsОбщо Torfellini е сред финалистите в конкурсът Forbes Business Awards 2018 в категория - качество на стоките!http://www.forbesbusinessawards.bg/finalistsОбщо 2018-12-09T16:25:00+00:00 Torfellini е финалист в конкурсът Forbes Business Awards 2018

<p>Torfellini&nbsp;е сред финалистите&nbsp;в конкурсът Forbes Business Awards 2018 в категория - качество на стоките!</p> <p>http://www.forbesbusinessawards.bg/finalists</p> <p>Общо 80 компании с различен профил и мащаби кандидатстваха за призовото място в 8-ия годишен конкурс на Forbes България. <br />Сред кандидатите имаше както световно известни компании от бранша на самолетните превози, платежните услуги и разработването на софтуерни решения, така и стартиращи компании от сектора на приготвянето и доставката на храни, приключенския туризъм и обученията.<br />Най-голяма беше конкуренцията в категория Развитие на бизнеса, където за призовите места се състезаваха 26 компании.</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки.