Шоколадови бисквити

Oct/ 4/2018

Шоколадови бисквити

Неустоим десерт с превъзходен вкус!

СЪСТАВКИ

  • 1 ½  обезсолено масло
  • ¾  ч.чаша кафява захар
  • ¾  ч.чаша бяла гранулирана захар
  • 1 бурканче Torfellini
  • ½ чаена лъжичка екстракт от ванилия
  • 2 яйца
  • 2 ч.чаши + 2 супени лъжици брашно
  • ¼ ч.чаша неподсладено какао
  • ½ ч. л. сода за хляб
  • ½ ч. л. сол
  • 1 ч.чаша шоколадови парченца
  • ½ ч.чаша натрошени лешници

 

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1:
Загрейте фурната до 180 C. Разбийте маслото с миксер в рамките на 3 мин. Добавете кафявата захар, бялата захар и течен шоколад Torfellini и бъркайте до получаване на хомогенна смес.

СТЪПКА 2:
Добавете яйцата едно по едно, като бъркате около 30 секунди след всяко яйце. Добавете ваниловия екстракт и разбъркайте 10 секунди.

СТЪПКА 3:
В отделен съд с помощта на сито смесете брашното, какаото, содата и солта. Добавете към яйчената смес и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

СТЪПКА 4:
Добавете шоколадовите парчета и лешници и охладете за 10 мин.

СТЪПКА 5:
С помощта на лъжица оформете бисквити и ги поставете върху хартия за печене. Печете при 180 C за 10-12 мин.

СТЪПКА 6:
След като ги извадите, ги оставете да се охладят за 1-2 минути преди да ги преместите в подходяща купа.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

РЕЦЕПТИ

РЕЦЕПТИ

Шоколадови бисквити

Шоколадови бисквити

Неустоим десерт с превъзходен вкус!СЪСТАВКИ1 ½  обезсолено масло¾  ч.чаша кафява захар¾  ч.чаша бяла гранулирана захар1 бурканче Torfellini½ Неустоим десерт с превъзходен вкус!СЪСТАВКИ1 ½  обезсолено масло¾  ч.чаша кафява захар¾  ч.чаша бяла гранулирана захар1 бурканче Torfellini½ 2018-10-09T04:45:00-04:00 Шоколадови бисквити

Неустоим десерт с превъзходен вкус!

СЪСТАВКИ

  • 1 ½  обезсолено масло
  • ¾  ч.чаша кафява захар
  • ¾  ч.чаша бяла гранулирана захар
  • 1 бурканче Torfellini
  • ½ чаена лъжичка екстракт от ванилия
  • 2 яйца
  • 2 ч.чаши + 2 супени лъжици брашно
  • ¼ ч.чаша неподсладено какао
  • ½ ч. л. сода за хляб
  • ½ ч. л. сол
  • 1 ч.чаша шоколадови парченца
  • ½ ч.чаша натрошени лешници

 

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1:
Загрейте фурната до 180 C. Разбийте маслото с миксер в рамките на 3 мин. Добавете кафявата захар, бялата захар и течен шоколад Torfellini и бъркайте до получаване на хомогенна смес.

СТЪПКА 2:
Добавете яйцата едно по едно, като бъркате около 30 секунди след всяко яйце. Добавете ваниловия екстракт и разбъркайте 10 секунди.

СТЪПКА 3:
В отделен съд с помощта на сито смесете брашното, какаото, содата и солта. Добавете към яйчената смес и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

СТЪПКА 4:
Добавете шоколадовите парчета и лешници и охладете за 10 мин.

СТЪПКА 5:
С помощта на лъжица оформете бисквити и ги поставете върху хартия за печене. Печете при 180 C за 10-12 мин.

СТЪПКА 6:
След като ги извадите, ги оставете да се охладят за 1-2 минути преди да ги преместите в подходяща купа.

torfellini
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки.