Хрупкави гофрети с Torfellini

Nov/28/2018

Хрупкави гофрети с Torfellini

Неповторим магичен вкус на една традиционна рецепта за течен шоколад!


СЪСТАВКИ: за 6 бр. гофрети

  • 3 яйца
  • 125 г. краве масло
  • 250 мл. прясно мляко
  • 100 г. захар
  • 1 бакпулвер
  • 50 г. брашно
  • 1 ванилия
  • олио за намазване
  • 1 бурканче Torfellini

ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА:

  • 2 бр. ягоди
  • 1 топка сладолед
  • 1 бр. друг плод / банан, праскова, грозде /
  • натрошени лешници или бадеми

ИНСТРУКЦИИ

Стъпка 1:
Яйцата се разбиват със захарта.

Стъпка 2:
Добавя се маслото, след това млякото и накрая пресятото с бакпулвера брашно и ванилията.

Стъпка 3:
Гофретникът се включва, за да загрее, намазва се с олио и се изсипва един черпак от сместа.

Стъпка 4:
Пече се докато гофретите придобият златис цвят.

Стъпка 5:
Поставете една гофрета в чиния, след което намажете обилно с Torfellini. Повторете тази стъпка 2-3 пъти и подредете кула от гофрети и Torfellini.

Стъпка 6:
Декорирайте чинията с продуктите от презентацията и поръсете с натрошените ядки.

Стъпка 7:
Насладете се на неповторимия и магичен вкус....

 

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

РЕЦЕПТИ

РЕЦЕПТИ

Хрупкави гофрети с Torfellini

Хрупкави гофрети с Torfellini

Неповторим магичен вкус на една традиционна рецепта за течен шоколад!СЪСТАВКИ: за 6 бр гофрети3 яйца125 г краве масло250 мл прясно мляко100 г захар1 Неповторим магичен вкус на една традиционна рецепта за течен шоколад!СЪСТАВКИ: за 6 бр гофрети3 яйца125 г краве масло250 мл прясно мляко100 г захар1 2018-11-28T06:54:00-05:00 Хрупкави гофрети с Torfellini

Неповторим магичен вкус на една традиционна рецепта за течен шоколад!


СЪСТАВКИ: за 6 бр. гофрети

  • 3 яйца
  • 125 г. краве масло
  • 250 мл. прясно мляко
  • 100 г. захар
  • 1 бакпулвер
  • 50 г. брашно
  • 1 ванилия
  • олио за намазване
  • 1 бурканче Torfellini

ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА:

  • 2 бр. ягоди
  • 1 топка сладолед
  • 1 бр. друг плод / банан, праскова, грозде /
  • натрошени лешници или бадеми

ИНСТРУКЦИИ

Стъпка 1:
Яйцата се разбиват със захарта.

Стъпка 2:
Добавя се маслото, след това млякото и накрая пресятото с бакпулвера брашно и ванилията.

Стъпка 3:
Гофретникът се включва, за да загрее, намазва се с олио и се изсипва един черпак от сместа.

Стъпка 4:
Пече се докато гофретите придобият златис цвят.

Стъпка 5:
Поставете една гофрета в чиния, след което намажете обилно с Torfellini. Повторете тази стъпка 2-3 пъти и подредете кула от гофрети и Torfellini.

Стъпка 6:
Декорирайте чинията с продуктите от презентацията и поръсете с натрошените ядки.

Стъпка 7:
Насладете се на неповторимия и магичен вкус....

 

 

 

 

torfellini
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки.